Sosul bolognese este unul dintre favoritele mele, variantele in care poate fi gatit, cat si ingredientele pe care le poti folosi sunt infinite. Este o mancare de confort si ma face fericita. Ingrediente: 400 g carne
Budincă dulce de pâine – Ildiko de la A Brunch of Friends
Este o reteta potrivita imediat dupa Paste, cand ne raman aluaturi dulci neconsumate si vrem sa le readucem la viata. Ingrediente: Compozitia uscata: 5 felii de paine uscata sau chec, cozonac, cornuri (ce ai prin
Cartofi la cuptor cu dressing de ouă fierte
Anca ne propune o rețetă pentru a nu risipi resturile de mâncare de la Paște, ca să o cităm: Let’s make leftovers looking great again! Ingrediente: 500 grame de cartofi
Ouă brulee – o super idee pentru ouăle colorate de Paște
Daca te-ai săturat să mănânci ouăle de paște înmuiate în muștar am un tips pentru tine: brûlée them! Da, ai auzit bine. Tot ce trebuie să faci este să pui cam o
Drob de primăvară, rețetă vegană de la Alexandra Vișan
Hello! Ma bucur sa te cunosc, sunt Alexandra. Vă propun o rețetă vegană, drob de primăvară. Am făcut drobul din alimente care ar putea fi oriunde în casa si mai
Biscuiți cu unt și vanilie – rețetă de la foodfeeria
Rețeta de biscuiți cu unt și vanilie este printre preferatele mele. Pe cât este de simplu de făcut pe atât de versatilă. Are ingrediente puține și ușor de găsit. Cred
Ouă umplute cu somon – o idee minunată pentru a recicla ouăle rămase de la Paște!
Corina Ureche: Dragi pofticiosi, sper ca ati avut sarbatori frumoase si linistite! Trebuie sa va spun (si sunt sigura ca vi se intampla si voua), ca in fiecare an raman
Drob de pui, o rețetă simplă de la Corina Ureche
Drob de pui am azi pentru voi, gustos si parfumat cu verdeturi. Reteta este una foarte simpla, chiar si pe mine m-a surprins, desi am mai facut-o pana acum. Parca
Sufleu de cartofi, dovlecel și telemea
Rețetă propusă de Andreea Pleșa care este soție și mămică, lucrează în domeniul IT, iar în timpul liber gătește, fiind pasionată de fotografie. La noi în casă cartofii și dovlecelul sunt două
Biscuiți untoși cu gem, rețetă de la @ruxfoodie
Biscuitii cu unt si gem sunt desertul perfect atunci cand nu ai rabdare sau timp de gatit, tot procesul dureaza o jumatate de ora iar rezultatul este de milioane. Pot fi serviti la cafea,