Nu cred că există persoană care să fi refuzat vreodată o porție de paste. Pastele sunt cele mai versatile ingrediente, iar dacă sunt și de calitate, așa cum sunt cele
Mamaliga cremoasa cu ciuperci si ierburi
Ai zice că dacă singurele tale ingrediente principale sunt ciupercile și făina de mălai, nu prea ai ce să faci. Cam asta ai zice… asta până îi dai Ancăi temă
Tagliatelle cu trâmbița piticului
Câteodată, nu tot timpul, nu ai chef să gătești, dar parcă nici nu vrei să mănânci ceva doar să fie făcut. Nu ai chef de gătit, dar ai poftă de
Budinca sarata de paine
Rețetă propusă de Amalia Vlaicu Cei de la MadeInCluj împreuna cu Brutaria Ioasim m-au provocat sa fac o reteta delicioasa in care painea sa fie vedeta. Mi-am dorit sa fac
Risotto cu Hribi
O știți pe aia: ”gătesc cu vin, câteodată bag și în mâncare”? Nu? Încercați-o! Ingrediente pentru două persoane: 220 gr orez Arborio 16 gr hribi uscati 1 ceapa alba 70
Plăcintă cu brânză și leurdă (burek)
Ingrediente: un pachet de 400 g de foi de plăcintă 100 g unt 50 ml ulei de măsline 550 g brânză proaspătă de vaci, bine stoarsă 200 g telemea 3
Sandwich: Croque Madame cu pâine cu maia și hribi
Acest sandwich are trei straturi de șuncă prosciutto cotto tăiată în felii subțiri, emmentaler, topită, sos béchamel și o pâine cu maia și hribi prăjită, care în timpi ce îmbuci
Ouă scoțiene
Dacă vă doriți o idee aparte vă propun o rețetă de tradiție scoțiană, adaptată după gusturile noastre. Puteți decora un coș sau un platou preferat cu salată și să așezați
Salată cu cartofi, ridichi și ceapă verde
Iubesc ridichile cam tot atât cât îmi iubeam zilele de nepăsătoare copilărie când, cu o ceată gălăgioasă de copii, alergam desculți cât era ziulica de lungă. Căutători de aventuri și
Dovlecel cu marar si carnacior de casa
In tot haosul si nesiguranta zilelor pe care le traim, incepe incet-incet sa-si faca simtita prezenta primavara cu abundenta ei, cu viata care renaste, cu arome si prospetime. E-un timp