Despre

Cine suntem?

Suntem un grup de tineri antreprenori care am realizat că acum, mai mult ca niciodată avem nevoie să ne susținem unii pe ceilalți. Micii producători, întreprinzători, antreprenori, cei cu afaceri mici, de familie, nu au posibilitatea să intre în piața pe care o deschide un lanț de magazine sau supermarket. Ceea ce îi face mai greu accesibili.

Made in Cluj

este o platformă online care reunește sub aceeași umbrelă întreaga comunitate a producătorilor din Cluj. Indiferent că vorbim de o brutărie de familie, o fermă mică, un antreprenor floral sau o berărie artizanală. Aceștia au posibilitatea să-și listeze afacerea și produsele. Noi, clienții, având astfel posibilitatea să vedem oferta fiecăruia.

Cumpără produse locale, cumpără produse din Cluj

Cumpărând local, de la producători / mici întreprinzători / antreprenori ajuți dezvoltarea economică a zonei și, totodată, crești competitivitatea, ceea ce se traduce în creșterea calității și scăderea prețului.

Slow Food

Slow Food este un concept global, de bază, scopul principal al acestuia este de a preveni dispariția culturilor și tradițiilor alimentare locale, contracarează creșterea vieții rapide și combate interesul scăzut al oamenilor pentru mâncarea pe care o consumă, de unde provine și cum afectează alegerile noastre alimentare și nu numai, lumea în jurul nostru.

Reziliență urbană

Reziliența urbană nu înseamnă doar o infrastructură rezistentă, ci necesită sisteme economice, sociale și administrative puternice. Madeincluj își propune să reunească laolată întreaga comunitate a micilor producători din județul Cluj și, totodată, le pune la dispoziție o platformă unde să își poată pune la dispoziție, printr-un magazin on-line, produsele.

Te invităm cu drag să te alături proiectului.

Colaborează cu noi

Dacă ești un mic producător din județul Cluj, tot ce ai de făcut este să te îți deschizi un magazin on-line. Te poți înregistra aici.

Pentru orice alt tip de colaborare (poate ești un livrator care vrea să-și pună serviciile la dispoziție, poate ești un producător care vrea să susțină proiectul / micii producători prin diverse modalități de colaborare sau pur și simplu ai o idee pentru dezvoltarea platformei) te rog să ne contactezi

  • Sebastian Florian 0722-711.236, contact@madeincluj.ro
  • Dan Ciulea 0745-255.066, dan@ciulea.ro

Întrebări și răspunsuri

Platforma a fost gândită în special pentru categoriile de oameni care nu sunt foarte bine familiarizate cu tehnologia, tocmai pentru a veni în sprijinul lor.

Așadar, primul lucru pe care îl ai de făcut este să îți creezi un cont:

Producătorii, întreprinzătorii, antreprenorii înregistrați pe platforma Made in Cluj au următoarele beneficii:

  • acces la un panou de administrare a catalogului tău “Made in Cluj“;
  • crearea unui catalog propriu de produse;
  • afișarea produselor tale în catalogul “Made in Cluj“;
  • posibilitatea de primi comenzi online pentru produsele din catalog.

Platforma este gândită ca un magazin clasic online. Clientul plasează comanda, care mai apoi este transmisă către producător. Aceasta este primită, procesată și livrată. Iar plata o veți face direct acestuia, prin instrumentele de care acesta dispune.

Fiecare producător are propria modalitate de livrare, dar, în principiu acestea sunt:

  • livrare personală
  • livrare prin curier (sau chiar taximetre)
  • ridicare de la sediu

Telefon: 0722-711.236
Email: contact@madeincluj.ro