Spaghete Bolognese de la @ruxfoodie Lasă un comentariu

Sosul bolognese este unul dintre favoritele mele, variantele in care poate fi gatit, cat si ingredientele pe care le poti folosi sunt infinite. Este o mancare de confort si ma face fericita.

Ingrediente:

  • 400 g carne tocata de vita
  •  200 g bacon
  •  2 morcovi
  •  1 pastarnac
  •  3 conserve rosii
  •  1 ceapa
  •  3 catei de usturoi
  •  sare
  •  piper
  •  busuioc

Mod de preparare: 

Toaca marunt baconul, ceapa , usturoiul, si razuieste morcovii si pastarnacul.Calestele cu baconul inclusiv, intr-o oala cu 1 lingurita de ulei. Cand incep sa se gateasca poti adauga carnea tocata si le prajesti impreuna pana ce carnea si baconul prind o culoare aurie.

Dupa ce au capatat acea culoare aurie poti pune conservele de rosii. Acopera oala cu un capac si tine-o la flacara mica 1 ora si jumatate, verificand din cand in cand. In ultimele minute poti condimente cu sare piper si busuioc.

Serveste pastele cu sosul minunat si cu parmesan deasupra.


@ruxfoodie

Lucrez in inginerie, insa pasiunea mea cea mai mare este gatitul, fac asta pentru ca ma relaxeaza foarte tare si ma ajuta sa raman in contact cu latura mea artistica si creativa.


Lasă un răspuns