Lansat în această toamnă la Cluj-Napoca de către un grup de 3 prieteni, toți ingineri software la firme de IT din Cluj, Porodic.ro este o nouă piață a fermierilor online.
Magazin mobil cu legume de sezon deschis de mici producători locali la Cluj-Napoca
În contextul închiderii piețelor din Cluj, cei de la Desaga cu legume, o cooperativă înființată de doi mici producători de legume din județ vin cu o soluție în întâmpinarea consumatorilor,
Vineri, 16 octombrie, marcăm Ziua Mondială a Alimentației
Alimentele pe care le cumpărăm, le consumăm – și uneori, ca să nu spunem că de prea multe ori, le risipim – au impact asupra vieții altor oameni și asupra
Gustul uleiurilor Luna Solai și De la Luna premiat în Marea Britanie cu o stea de aur Great Taste
Uleiurile de floarea soarelui, rapiţă şi nucă Luna Solai şi De la Luna, realizate de firma clujeană Taf Presoil, au fost premiate cu câte o stea de aur la Great
Personal cook: bucătar personal la tine acasă
Ideea de ”personal cook” nu e neaparat una nouă, dar e una nouă în Cluj-Napoca. Poate chiar în țară. Probabil vă întrebați ce e mai exact personal cook, ce oferă
Noi spații pentru depozitarea produselor agro-alimentare la Agro Transilvania, în Dezmir
În contextul cererii tot mai crescute venite din partea producătorilor și comercianților pentru noi spații destinate depozitării și desfacerii produselor agro-alimentare, Centrul Agro Transilvania, societate în cadrul căreia Consiliul Județean
Lansare ghid anti-risipă alimentară
În 10 septembrie ieșim din online! Echipa Food Waste Combat a creat noua ediție a ghidului de consum și păstrare a alimentelor. Și acum o scoate în lume. Hai și
Scena producătorilor locali în cadrul TIFF: Trântorul – miere de albine
Cu ocazia festivalului de film TIFF, începând de marți, 4 august și până pe 9 august, publicul clujean poate întâlni producătorii locali din cadrul platformei MadeinCluj.ro în Parcul Etnografic Naţional
Târgul producătorilor locali în cadrul TIFF.19 la muzeul Etnografic Cluj
Între 4 și 9 august 2020, Parcul Etnografic Naţional „Romulus Vuia” din Cluj-Napoca, primul muzeu în aer liber din România, devine locul de întâlnire cu micii producători din Transilvania. În fiecare
Un Chef american stabilit la Cluj vine la brunch la Sic cu o rețetă de “chicken wings” cu sos picant de mure
Seria de brunch-uri de la plantația de afine și mure Hari Berry de la Sic, județul Cluj, continuă sâmbătă, 1 august, cu ediția a 4-a. Organizatorii brunch-ului, cei de la Culinarativ, au anunțat