Porodic.ro – legume și fructe de la ferme locale, livrate la tine acasă Lasă un comentariu

Lansat în această toamnă la Cluj-Napoca de către un grup de 3 prieteni, toți ingineri software la firme de IT din Cluj, Porodic.ro este o nouă piață a fermierilor online. La fel ca la o piață a fermierilor în aer liber, de pe Porodic.ro puteți cumpăra alimente proaspete direct de la cele mai bune ferme locale, iar mâncarea este livrată în ambalaje sustenabile direct de la fermă la ușa dvs., în cel mai scurt timp.

Ca o adevărată piață a fermierilor, Porodic.ro nu are intermediari, depozite alimentare sau alte canale de distribuție îndelungate. Singurul depozit este hambarul fermierului. Porodic.ro operează momentan doar în Cluj-Napoca.

“Misiunea noastră este de a ușura cât mai mult accesul comunității la produse locale. Inițiativa a pornit din dorința de a investi în locul și în comunitatea în care trăim. Sprijinim producătorii locali oferindu-le suportul și platforma necesara pentru a-și putea promova și vinde produsele online, iar clujenilor, o modalitate simpla de a achiziționa produse autentice.”, spune Cristian Sechel, unul dintre fondatorii Porodic.ro

Fiecare fermier de pe Porodic.ro are propriul stand agricol din care puteți selecta produsele dorite, așa cum ați face la o piață a fermierilor în aer liber. În cadrul unui stand agricol, veți găsi informații despre fermier, practicile lor și produsele lor. Veți știi întotdeauna exact ce cumpărați și cum este produs.

Comenzile sunt livrate direct de la producător. Majoritatea fermierilor expediază luni, marți, miercuri și joi, dar este posibil ca unii fermieri să nu expedieze în fiecare zi deoarece produc mici loturi de alimente.

Catalogul de produse include acum celebrii cartofi de Râșca, legume de la Săvădisla, ouă de la Agro Florești, mere ecologice din Maramureș, suc de mere și must Conacul Hâncu și multe altele. Descoperiți catalogul complet de produse pe Porodic.ro.

Lasă un răspuns