“Made in Cluj” de toamnă: decorațiuni de interior și cadouri realizate de designerii și creativii clujeni Lasă un comentariu

Catalogul producătorilor clujeni “Made in Cluj” oferă în această toamnă o suită de produse realizate de designerii florali și creativii clujeni, cu specific de sezon. Decorațiunile de toamnă oferite sunt gândite fie pentru decorarea spațiului de acasă, fie ca și cadouri pentru a bucura sufletele celor dragi.

Copăcel în culorile toamnei, realizat de Laura Chioran de la Beauty of Flowers.

Printre atelierele de design prezente în catalog numără Beauty of Flowers, al Laurei Chioran, un “mic atelier de sentimente transmise prin flori, tablouri decorate cu licheni stabilizați, vaze Venus și alte aranjamente festive” și Lavanda Art Boutique, al Gabrielei Culda, locul unde puteți găsi o gamă variată de produse confecționate din lavandă crescută natural.

Decorațiune handmade cu aromă de lavandă “Zâna toamnei”, realizată de Gabriela Culda de la Lavanda Art Boutique.

“Vremea dovlecilor copți și a frunzelor ruginii e aici, așadar inspirația vine împreună cu aceasta și în atelierul nostru, unde am croit, cusut și decorat manual produsele toamnei. Acestea nu sunt lipsite de floarea care dă sens acestei dragi afaceri de familie, și anume lavanda. Vă invităm să descoperiți nuanțele toamnei asortate cu lavandă în produsele noastre unicate create din materiale de bună calitate.”, spune Gabriela Culda, fondatoarea Lavanda Art Boutique.

Vază Venus cu flori nemuritoare în culorile toamnei, aranjament realizat de Laura Chioran de la Beauty of Flowers.

Printre produsele din colecția de toamnă se numără și creații mai hazlii, precum mini cactușii în cănițe sau pernițele norișor cu aromă de lavandă.

Mini cactus in căniță, o idee de cadou hazliu de la Beauty of Flowers.

Printre produsele oferite în cadrul platformei se regăsesc aranjamente de toamnă cu licheni, decorațiuni handmade cu lavandă, pernițe cu lavandă, trandafiri criogenizați, vaze Venus, decorațiuni cu flori uscate, produse cu licheni stabilizați și diverse alte produse.

Găsiți întreaga colecție de decorațiuni de toamnă și cadouri de sezon în catalogul online “Made in Cluj”.

Lasă un răspuns