Ouă brulee – o super idee pentru ouăle colorate de Paște Lasă un comentariu

Daca te-ai săturat să mănânci ouăle de paște înmuiate în muștar am un tips pentru tine: brûlée them!

Da, ai auzit bine.

Tot ce trebuie să faci este să pui cam o jumătate de linguriță de zahăr pe deasupra (sau chiar una daca te simti indulgent) și cu o torță să îl topești până când se caramelizează.

Mod de preparare ouă brulée:

Dacă nu ai torță, încălzește o lingură la flacără și pune-o pe deasupra oului. Trebuie să îți iasă un caramel crocant, absolut delicios care merge de minune cu gălbenușul de ou.

Dacă ai niște ulei de trufe, picură puțin pe deasupra și ești rege / regină!


Cosmina Boboc

Eu sunt Cosmina și îmi place să gătesc. Am un blog micuț pe nume subCapac pentru prietenii pe care i-am lăsat la Iași in Aprilie 2015 cand m-am mutat în Cluj.

Pe lângă cărti, muzică si plimbările lungi (și cred că mai erau și călătoriile în descrierea standard) am o iubire nemăsurată pentru bucătăria Asiei de Est. 

Blog | Instagram


Lasă un răspuns