Super Easter Goodies fără zahăr de la HealthyLicious 1

Alina, împreună cu soțul ei Andrei, sunt în spatele restaurantului Healthylicious, unde propun o variantă sănătoasă a mâncatului rapid.

E o perioadă dificilă, în care stăm acasă, nu mai avem răbdare și inevitabil ajungem să ronțăim prea mult. Ba mai mult, vin și sărbătorile pascale, și suntem obișnuiți să mâncăm bunătăți “ca la mama acasă” și multe prăjituri.

Totuși, trebuie să avem grijă. Chiar dacă acum ne răsfățăm mai des cu ceva dulce, să o facem cu cap și să optăm pentru prăjituri cu îndulcitori naturali. Toate deserturile de la Healthylicious sunt îndulcite cu curmale, un bun înlocuitor al zahărului. Deși au un conținut mare de zaharuri, curmelele au un indice glicemic mult mai mic decât zahărul. În plus, aduc și un aport seminificativ de fibre și vitamine în dieta noastră.

Cookie-urile sunt perfecte pentru o gustare dulce sau de ronțăit lângă o cafea bună; combinație de pastă de curmale și scorțisoară te duce cu gândul la caramel și e perfect completată de fisticul sărat.

Brownie e desertul nostru vedetă și multora nu le vine să creadă că nu conține zahăr sau ciocolată. În acest caz, am exclus și făina albă și am înlocuit-o cu făină de orez pentru a fi potrivită și pentru cei care au exclus glutenul din alimentația lor.

Trufele sunt varianta mini a batoanelor proteice, învelite în semințe, cocos sau cacao. Sățioase, vegane și fără procesare termică, sunt acel răsfăț pentru care nu ai nici un motiv să te simți vinovat.


Sunt Alina și împreună cu soțul meu Andrei suntem în spatele Healthylicious, unde propunem o variantă sănătoasă a mâncatului rapid, preparate proaspete și echilibrate, fără zahăr, prăjeli sau semipreparate.

Ideea ne-a venit după ce am călătorit prin lume timp de un an alături de băiețelul nostru Eric, care avea mai puțin de 3 ani la acel moment. Despre călătoriile noastre scriu pe blogul The Happy Kid, iar pe conturile de social media am adunat o comunitate de oameni pasionați de călătorii, dar și de activități care pot fi făcute împreună cu copiii.

Instagram | Facebook


Un comentariu

Legături

  1. […] venită de la Alina, care conduce un business de familie și are un băiețel de 4 ani care a determinat-o să își facă ordine și în obiceiurile […]

Lasă un răspuns