Noi spații pentru depozitarea produselor agro-alimentare la Agro Transilvania, în Dezmir Lasă un comentariu

În contextul cererii tot mai crescute venite din partea producătorilor și comercianților pentru noi spații destinate depozitării și desfacerii produselor agro-alimentare, Centrul Agro Transilvania, societate în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar, a anunțat că a intensificat investițiile destinate extinderii și modernizării capacităților proprii. Astfel, în plin sezon de aprovizionare și de pregătire a conservelor pentru anotimpul rece, Agro Transilvania S.A., a finalizat și dat spre închiriere opt noi boxe de depozitare moderne, cu o capacitate de 50 de mp fiecare.

Investiția, în valoare totală de aproximativ 200 de mii lei a fost asigurată din fonduri proprii, execuția propriu-zisă fiind realizată, în scopul reducerii costurilor, în regie proprie. De asemenea, în perioada imediat următoare vor mai fi edificate încă alte trei asemenea facilități destinate producătorilor care doresc să-și comercializeze produsele. Toate aceste noi spații se adaugă celor 15 boxe realizate și date în folosință în cursul anului precedent și care sunt folosite la capacitate maximă.

Conform reprezentanților Agro Transilvania, centrul dispune de cele mai moderne și dotate facilități destinate păstrării și comercializării produselor agroalimentare, printre acestea numărându-se numeroase depozite cu refrigerare și tonete de vânzare, o hală de marketing, o linie tehnologică multifuncțională pentru spălarea, sortarea și cântărirea produselor, etc.

De asemenea, în vederea igienizării, curățării și deszăpezirii spațiilor exterioare, Centrul Agro Transilvania a achiziționat recent un utilaj specializat, cu dotări specifice, investiția fiind, de asemenea, suportată din resurse proprii.

Lasă un răspuns