Târgul producătorilor locali în cadrul TIFF.19 la muzeul Etnografic Cluj

Târgul producătorilor locali în cadrul TIFF.19 la muzeul Etnografic Cluj 1

Între 4 și 9 august 2020, Parcul Etnografic Naţional „Romulus Vuia” din Cluj-Napoca, primul muzeu în aer liber din România, devine locul de întâlnire cu micii producători din Transilvania.

În fiecare zi sunteți invitați să descoperiți bunătăți preparate în gospodăriile producătorilor locali, Made in Cluj, să-i cunoașteți pe meșteșugarii prezenți la eveniment și să explorați la pas, pe timp de zi, obiectivele turistice din parc.

Deschis în intervalul orar 10:00 – 21:00, Târgul Producătorilor Locali este un proiect TIFF, organizat în parteneriat cu noi, MadeinCluj.

Participând la eveniment, veți descoperi frumusețea lucrului făcut de mână, încet, cu răbdare și din pasiune, având ca decor câteva dintre cele mai valoroase lucrări de arhitectură din patrimoniul etnografic al României.

Vor fi prezenți aproximativ 15 producători locali, care vă vor prezenta bunătăți culinare proaspete sau atent conservate, plante aromatice și flori cultivate cu grijă, oferind demonstrații și împărtășind sfaturi din propriile gospodării.

În fiecare zi, în intervalul 18:30 – 19:30, vă invităm să cunoașteți câte un producătăr, să le aflați povestea și să le descoperiți produsele: Scena producătorilor locali în cadrul TIFF

Produsele comercializate vor putea fi consumate exclusiv în afara perimetrului parcului, iar fumatul va fi permis doar în zonele special amenajate.

Un comentariu

Legături

  1. […] Muzeul satului – parcul etnografic Romulus Vuia, este o locație cu un potențial extrem de mare, prea puțin cunoscută de clujeni și prea puțin exploatată de România. Dar, care, încet-încet începe să fie adoptat de către mulți organizatori de experiențe (nu am vrut să să spun evenimente, pentru că, cumva, simt că acest cuvânt nu reflectă întru totul ceea ce personal vreau să transmit). […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *