NTT DATA Romania sprijină producătorii locali clujeni, oferind suportul său pentru creșterea platformei MadeinCluj.ro Lasă un comentariu

MadeinCluj.ro a fost gândită ca o platformă care să vină în ajutorul producătorilor locali, mai ales în această perioadă, când pandemia i-a obligat să se reinventeze rapid pentru a-și menține business-ul în viață. Suntem abia la început și căutăm în continuare soluții inovative care să răspundă nevoilor acestora, să le fie de ajutor. Considerăm că este momentul să arătăm solidaritate și să susținem micii producători care trec printr-o perioadă dificilă.

În această situație de criză am fost plăcut surprinși să vedem cât de rapid s-au mobilizat atât oamenii, cât și companiile pentru a contribui la bunăstarea și siguranța comunității.

NTT DATA Romania, una dintre cele mai mari companii de IT din Cluj vine în sprijinul producătorilor locali, oferind suport platformei MadeinCluj.ro pentru a crește la următorul nivel

Nu este prima dată când NTT DATA Romania oferă ajutor în această criză și nu doar. S-a implicat pentru combaterea COVID-19 în cadrul proiectului Un Singur Cluj și pentru diverse proiecte comunitare și evenimente în calitate de parteneri. Compania condusă de către Daniel Metz se implică activ în campanii de responsabilitate socială din diverse domenii, nu doar cu scopul de a sprijini ci și în semn de recunoștință față de comunitatea din care fac parte. Au fost mereu atenți la nevoile celor din jur și au răspuns pozitiv în acest sens.

Și de data aceasta au fost atenți la realitatea economică din piață și au întins o mână de ajutor micilor producători, prin intermediul platformei MadeinCluj.ro. Le mulțumim pe această cale pentru implicare și suntem convinși că în urma acestei colaborări vom crește vizibilitatea platformei și implicit a comenzilor.

Micii producători, cei care fac parte dintr-o industrie în care vânzările au scăzut mult față de aceeași perioadă a anului precedent și care caută în continuare modalități de a supraviețui pe piață și de a se reinventa, vor beneficia direct de acest suport oferit de NTT DATA Romania. Orice formă de ajutor este binevenită și contează pentru ei, deoarece reprezintă o șansă în plus să reziste și să reușească să se pună din nou pe picioare.

Foto: Zilele Recoltei 2019 / Radu Pădurean

Lasă un răspuns