1 mai Made in Cluj | DigitaLove Live stream

1 mai înseamnă prieteni, foc de tabără, grătare, bere, aer liber, brânză și vin. Pe scurt: stare de bine!

Anul acesta, din păcate, sitația cauzată de COVID-19 nu ne permite să ieșim la iarbă verde. Dar, acest lucru nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm dărâmați și să nu sărbătorim această zi.

Suntem conștienți de faptul că mulți dintre voi au lucrat chiar mai mult în acest an, în condiții, dacă nu mai dificile, cel puțin mai speciale față de alți ani. Motiv pentru care merităm să avem o zi de răsfăț, zi prin care să sărbătorim munca.

Drept urmare am pregătit un eveniment special pentru voi și pentru noi deopotrivă, 1 mai Made in Cluj.

Live stream with DigitaLove on Facebook

Live stream: vineri, 1 mai 2020, interval orar 16 – 18

Paul, dj-ul pe ritmurile căruia suntem siguri că ați dansat la Electric Festival, Untold Festival, Craft Beer Festival, Jazz in The Park, Street Food Festival, Strada Potaissa și / sau alte evenimente mai mici pe care Clujul le-a găzduit de-a lungul anilor, este cel care se află în spatele conceptului DigitaLove.

Transmisiunea live se va face vineri, 1 mai 2020, în intervalul orar 16 – 18. Până atunci aveți timp să vă pregătiți cum se cuvine. Prietenii de la Blend. Brews and Bites au venit în întâmpinarea noastră, pregătind 3 pachete speciale pentru această ocazie:

Pachete la care mai aveți și voi 10 minute de ”lucru”, astfel încât sentimentul de 1 mai muncitoresc să fie complet.

Totodată, alături de alți producători am pregătit pachete speciale pentru această sărbătoare și pentru aceia dintre voi care aveți alte preferințe, un exemplu fiind cel oferit de către Brutaria Ioasim în colaborare cu producătorii locali Verovita House si Wine Barabas. Și, bine-nțeles produse de la DOT.

Toate acestea sunt listate în secțiunea dedicată, Pachete pentru 1 Mai.

Așdar setați-vă data în calendar, pregătiți-vă hainele specifice sărbătoarei muncitorești, anunțați-vă prietenii și haideți să petrecem anul acesta împreună un 1 mai special!