pâine cu hribi realizată de Brutăria Ioasim

Colaborare inedită “Made in Cluj”: pâine cu hribi realizată de Brutăria Ioasim în colaborare cu Verovita House 1

Gustul, savoarea unui caș proapăt de oaie, roșii și niște felii de pâine tocmai scoasă din cuptor, o slănină cu puțină brânză de burduf, ceapă verde și bineînețeles o pâine rumenită și câte și mai câte dar cu pâine. Pâinea nu mai e de mult doar un aliment de bază și o pâine creată cu suflet e cea care completează gustul fiecărei mese. Probabil am putea renunța la multe, dar nu la pâine.

De 18 ani locul celor de la Brutăria Ioasim este fix acolo, în brutărie, timp în care frământă cu suflet pâinea cea de toate zilele, testează și încearcă să-i confere noi valențe și arome. Desigur nu fac doar asta, au și alte produse adiacente pe care le găsiți pe madeincluj.ro.

Încă de la începutul lor pe piața clujeană, scopul lor a fost să ofere produse de calitate, fără amelioratori și conservanți, deși consumatorii nu țineau cont neapărat de ingrediente pe atunci.

Dar tot mai des auzim acum consumatorii interesați și grijulii față de alimentele, fapt care cere creșterea standardelor și  calitatea produselor în general. Faptul că produsele noastre sunt proaspete, necongelate și cu lanț de distribuție scurt, a ridicat mult valoarea lor. Ca sortimente am încercat mereu să creăm, să diversificăm, să venim cu ceva nou de fiecare dată și să observăm nevoile consumatorilor. În momentul de față avem câteva sute de sortimente de panificație și patiserie. Unele dintre produse sunt cu specific de sărbători sau care se pretează pentru eveniment , altele fiind destinate consumului zilnic.

Ioana, Brutăria Ioasim

Chiar de curând au lansat un nou produs – pâine cu maia și hribi. Au comandat chiar de aici de pe platformă ciuperci și hribi deshidratate de la Verovita, producător local și au copt această pâine specială, un deliciu pentru papilele gustative. 

Hribii celor de la Verovita sunt tare apreciați în rândul consumatorilor și cunoscătorilor de ciuperci și ne-am dorit ca rezultatul pentru această pâine nouă să fie unul delicios.

Ioana, Brutăria Ioasim

Încearcă să colaboreze cât mai mult cu producători locali pentru majoritatea ingredientelor regăsite în produsele lor de panificație. S-au văzut și s-au plăcut, așa a început povestea dintre ei și cei de la Domeniile Vatra Roșie din Gherla. Au testat ce tip de pâine se potrivește cel mai bine cu vinurile lor și au stabilit asocierea.

Am întrebat-o pe Ioana cum vede această situație de criză și cât de importantă consideră că este colaborarea între producătorii locali, dat fiind faptul că produsele de panificație le cumperi cu mai multă încredere în momentul în care le vezi sau te îmbie mirosul lor. Cu siguranță situația actuală a schimbat acest aspect. 

Într-un timp foarte scurt, practic de la o zi la alta am fost nevoiți să ne conformăm noilor măsuri și să ne mutăm vânzările în online. Am început cu livrările la domiciliu, am implementat plata cu cardul pentru a ne proteja cât mai bine atât angajații, cât și clienții. Pare ușor de zis, dar aceste schimbări au necesitat să fie puse în practică super rapid, foarte multe ore de muncă și sacrificii în această perioadă pentru a asigura atât nevoile clienților, cât și pentru a ne susține în continuare business-ul. 

Ioana, Brutăria Ioasim

Ca planuri de viitor se concentrează pentru a face ca lucrurile să funcționeze cât mai bine în situația dată, să se adapteze online-ului și noilor cerințe de aprovizionare ale consumatorilor.

Fotografiile de produs au fost realizate de JOA Fotostudio

Un comentariu

Legături

  1. […] (extraordinare), o pâine de specialitate cu maia și hribi de la Brutăria Ioasim de pe platforma Made in Cluj și ulei de măsline de la Zaliari Olive […]

Lasă un răspuns