Vybe bag

Vybe bag este un simbol al iubitorilor de muzică | Vybe Wear Lasă un comentariu

Vybe a luat naștere din dorința de a avea o geantă încăpătoare, dar în același timp comodă pentru a putea fi purtată la festival.

Vybe bag este un simbol al iubitorilor de muzică, iar primele modele de genți au fost făcute din materiale reciclate.

Colecția actuală este realizata din materiale eco-friendly și folosește viniliuri vechi sau viniluri inscripționate cu muzică licențiată la CDj records.

Pentru că sunt iubitori ai naturii și cea mai mare parte a timpului o petrec în aer liber, au realizat că este nevoie să producă un articol care să protejeze Pământul, drept urmare au ales să confecționeze gențile din materiale reutilizabile.

Vinilul au hotărât să îl atașeze în momentul în care au realizat că oamenii le aruncă pe cele nefolositoare. Astfel nu doar că le dau un nou scop acestora, dar a luat naștere vybe bag, geanta care îți permite să porți muzica mereu cu tine.

Geanta este rotundă, datorită vinylului, interiorul are buzunare pentru telefon și baterie externă, dar și loc special pentru sticla de apă și o mini laternă și suport de chei. Aceasta vine în mai multe variante de culori, astfel fiecare persoană își poate alege varianta preferată, în cinci variante a câte două culori.

De la muzică la reciclare s-au nascut produse care sustin răspândirea constientizarii în festivaluri și locuri de energie bune pentru a ajuta la plantarea copacilor și a incuraja comunitățile să fie conectate pentru proiecte sociale.

Vybe Bag oferă 50% din suma încasărilor pentru combaterea COVID-19

În momentele dificile trebuie să fim responsabili și mai uniți ca niciodată. Îți alegi combinația de culori la geantă, din cele 5 modele și Vybe Wear donează 50% încasări pentru necesitățile din spitale.

Lasă un răspuns