Împreună suntem un singur Cluj Lasă un comentariu

Fără doar și poate, contextul în care ne desfășurăm activitatea și chiar ne trăim viața, este unul provocator pentru întreaga omenire, nu doar pentru o anumită categorie profesională sau socială.

Acesta fiind și unul dintre motivele pentru care am devansat planurile de lansare a platformei MadeInCluj. Adaptabilitatea, compasiunea și vederea de ansamblu, a imaginii în întregime face parte din umanitatea noastră.

Împreună suntem Un Singur Cluj

Suntem conștienți că doar împreună vom reuși să trecem peste toate crizele pe care viața ni le pregătește. Indiferent că vorbim de crize economice, sociale sau de sănătate. Istoria ne-a demonstrat / învățat acest lucru.

Facem parte din Un Singur Cluj. Platformă care mobilizează bani și resurse pentru a se alătura acțiunilor spitalelor, autorităților și inițiativelor civice, într-un efort comun de sincronizare a eforturilor și centralizare a informațiilor.

Aceasta adună adună zeci de evenimente, organizații civice, companii, universități și instituții ale administrației publice din județul Cluj.

Toate fondurile și resursele adunate pe platforma unsingurcluj.ro sunt folosite pentru a sprijini unitățile medicale, instituțiile locale și inițiativele civice în demersurile lor împotriva pandemiei.

Deciziile de folosire a fondurilor și resurselor se iau în funcție de analiza centralizată a nevoilor și urgențelor pe care consorțiul USC (Spitale – Prefectură – Primărie – Organizații) o actualizează în permanență.

Lasă un răspuns