Fondatoarea Greenery din Cluj lansează “How to brunch?”, ateliere de gătit cu ingrediente de la producători locali 1

Anda Marian, fondatoarea serviciului de catering Greenery din Cluj lansează seria de ateliere de gătit “How to brunch?”, cu ingrediente de la producători locali. Ateliere sunt conduse de Anda și durează între 3 și 4 ore, iar la final participanții vor primi și rețetele plus recomandări de furnizori locali pentru diferite produse.

“Cum deja demult vroiam să fac asta, am zis că nu mai aștept, luăm toate măsurile de siguranță și vă invit la atelier! Scopul vizitei: gătim împreună!
Începem seria “How to brunch?” pentru că, în vremurile acestea sigur veți dori să organizați o masă cu prietenii în grădină, pe terasă sau pe balcon, și m-am gândit că v-ar prinde bine niște idei, niște rețete și niște exerciţii în bucătărie!”
, spune Anda Marian.

Quiche cu brânză maturată, ceapă verde și boabe de muștar, una din rețetele ce le poți învăța la atelierele “How to Brunch?”

Conceptul Greenery s-a lansat în 2016 cu filozofia de a folosi cât mai mult ingrediente locale, iar legumele și fructele care intră în rețetele lor nu vin de la o depărtare mai mare de 90 de km de Cluj.

Primul atelier din serie va avea loc sâmbătă, 25 iulie, de la ora 10, la atelierul Greenery de pe Bulevardul Eroilor 32, Cluj-Napoca.

Înscrierile se fac prin intermediul paginii de Facebook a evenimentului: facebook.com/events/2437474623217729/, numărul de participanți fiind limitat la 5 persoane. Primele 3 persoane înscrise la atelier vor primi și un șorț de bucătărie “Made in Cluj”, realizat și oferit de de Lavanda Art Boutique.

Un comentariu

  1. Ar fi minunat sa se intample cat mai des asemenea evenimente.

Lasă un răspuns