Made in Cluj: peste 1.000 de produse locale listate, la o lună de la lansare Lasă un comentariu

Din categoria veștilor bune în această perioadă! După o lună de la lansare, pe platforma madeincluj.ro sunt listate 1000 de articole din diferite industrii. Situația actuală ne-a obligat într-un fel să ne reinventăm, să găsim soluții rapide și să venim în ajutor. Așa a luat naștere madeincluj.ro cu scopul de a veni în sprijinul micilor producători locali, a micilor antreprenori și întreprinzătorilor pentru care această criză a însemnat scăderea constantă a vânzărilor.

Bineînțeles, la celălalt capăt se află consumatorii care pot găsi produse de bază sau cele necesare pentru satisfacerea nevoilor personale într-un singur loc. Comanda este plasată, ajunge direct la producător care o procesează, contactează clientul, o livrează și încasează banii.

Dacă înainte de Paște prima listarea produselor alimentare, un aspect firesc de altfel, acum paleta este din ce în ce mai diversificată și sunt listate articole din diferite domenii. 1000 de articole menite să răspundă necesităților clienților și să ajute micii producători în această perioadă pentru a-și menține business-ul în viață.

La momentul actual platforma a prins contur și vine cu o gamă largă de produse. De la produse alimentare, îngrijire personală, cosmetice, cadouri, cărți, jucării, haine, încălțăminte, accesorii, casă grădină și bricolaj.

Pentru când vă este poftă de ceva dulce găsiți produse de patiserie, cozonaci, ștrudele, dulcețuri și siropuri, prăjituri, dar și ingrediente pentru o masă savuroasă, produse lactate, ouă, mezeluri. Și că tot e sezonul legumelor proaspete numai bine merge o salată de verdețuri alături, cu puțin ulei presat la rece.

Găsiți inclusiv o secțiune de mâncare de unde puteți comanda preparatele preferate de la localurile pe care obișnuiți să le frecventezi, secțiune cu bere artizanală  produsă în Cluj sau cafea, livrate în siguranță la voi acasă. Este important să susținem afacerile locale pentru a avea la ce ne întoarce după această perioadă. 

Probabil, cel mai căutat produs al anului, masca de protecție, se regăsește pe platformă sub diferite texturi și imprimeuri, atât pentru adulți, cât și pentru cei mici. Dacă vă gândiți că v-ar prinde bine puțină relaxare, puteți opta pentru un ulei de lavandă sau poate vă gândiți să faceți anumite schimbări în camera copilului. 

Lista poate continua și este deschisă pentru cei care doresc să-și vândă produsele prin intermediul platformei. Înscrierea este gratuită.

Imagine: Annie Spratt / Unsplash

Lasă un răspuns