Ulei presat la rece - Made in Cluj
  • Ulei de ricin

    Producător/livrare: P I M P My Garden
    0 out of 5
    (0)

    ULEI DE RICIN presat la rece extravirgin

    “ULEIUL DE RICIN” – extras din semințele de ricin, este folosit atât pentru frumusețe, cât și pentru sănătate. Are o culoare gălbuie, este bogat în acizi grași nesaturați și este un foarte bun antioxidant și antiinflamator. Află care sunt beneficiile sale, ce probleme de sănătate poti trata cu ajutorul său și cum îți poți menține frumusețea.

    “PRESAT LA RECE” – tehnologie ce se bazeaza pe metoda clasica ce nu necesita prajirea semintelor si presupune folosirea unui regim termic redus obtinandu-se ulei 100% natural. Separarea uleiului de seminte se face prin presare intr-un mediu care nu depaseste niciodata temperature 27℃.

    “EXTRAVIRGIN” – se obtine doar din prima presare a semintelor nefiind necesara transformarea lor in pasta. Dupa ce uleiul a fost produs, el este filtrat de eventuale impuritati si apoi este imbuteliat pastrandu-si in intregime proprietatile.

    Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25℃, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider. Date de siguranta: non-iritant, non-sensibilizant. Uz extern.

    PROPRIETATILE ULEIULUI DE RICIN ULEIUL DE RICIN are proprietăți antibacteriene, antioxidante și antiinflamatoare, dar și germicide, insecticide și fungicide. Datorită acestăra, poate fi utilizat împotriva infecțiilor microbiene. Este bogat în acizi grași nesaturați, proteine și vitamina E, motiv pentru care este folosit pentru frumuseț si in compozitia produselor cosmetice, a sapunurilor, medicamentelor, uleiurilor de masaj si a altor produse de uz frecvent.