ISARA
ISARA

ISARA

 • Strada Abatorului 1A, Floresti, Cluj, România
 • 0264.702.598
 • www.isara.ro
  • Sustenabil, organic, inovativ – aceste cuvinte descriu cel mai bine brandul ISARA, un brand international, conceput pe meleagurile transilvanene si indragit de parintii de pe toate continentele.

   Ne-am pus mereu intrebarea ce isi doresc parintii, iar noi le-am raspuns prin inovatie. Povestea ISARA a inceput in 2013, din dragostea de mama, din atentia pentru nevoile familiei intr-o lume aflata intr-o permanenta miscare si nevoie de a avea copilul alaturi.

   Marsupiile ISARA sunt testate pentru siguranta in laboratoare de prestigiu din Germania, din grija pentru tine si pentru copilul tau si au primit recunoastere internationala prin intermediul a numeroase premii de design si inovatie (Gold Winner 2017 National European Product Design Award; Winner International Design Awards; Silver Winner 2018 National European Product Design Award; Silver Winner 2019 National European Product Design Award; NAPPA 2019 National Parenting Product Awards; Best Organic Babywearing Product 2019, LUX life Parent & Baby Awards; International Hip Dysplasia Institute Certification).
 • ISARA QUICK Half Buckle Bluestone

  Producător/livrare: ISARA
  0 out of 5
  (0)

  ISARA QUICK Half Buckle Bluestone este un marsupiu ergonomic și multi-ajustabil, care oferă o ajustare concomitentă a înălțimii și lățimii – ÎNTR-UN SINGUR LOC.

  ISARA THE ONE Bluestone, un cocon format din valurile liniștitoare albastre, infuzate cu puterile vindecătoare ale pământului!

  Când îți porți copilul în acest marsupiu, parcă răcoarea și puritatea apei sunt țesute împreună cu calmul profund al pământului pentru a crea îmbrățișarea perfectă pentru tine și copilul tău! ISARA THE ONE Bluestone te conectează instantaneu la natură prin culoarea sa de un albastru umed cu irizații de un gri pământesc care aduc armonie și stabilitate.

 • ISARA The ONE Diamonda Black

  Producător/livrare: ISARA
  0 out of 5
  (0)

  One size fits ALL: Tuturor Copiilor și Tuturor Părințiilor!

  ISARA The ONE a fost conceput pentru a deveni zi de zi, îngerașul tău păzitor, un prieten de nădejde, potrivit pentru toate călătoriile cu familia in lumea întreagă. The ONE este presărat cu o doză de simplitate, inovație și eleganță. Lasă-ți grijile la ușă, ești pe mâini sigure, întrucât vei avea posibilitatea de a purta cu ușurință chiar și pe preșcolarul tău cel mai înalt în toate excursiile voastre de la munte sau mare. Îmbrățișează “experiența supremă” de la bebeluș până la preșcolar, indiferent dacă esti scund, înalt, plus size sau ai o talie subțirică. The ONE cu siguranță se potrivește tuturor!

  Pășește cu dreptul în rolul de părinte, în cel mai confortabil marsupiu, ușurându-ți tranziția în etapa cea mai plină de satisfacție a vieții tale și privește înapoi de-a lungul anilor la toate amintirile frumoase, create cu bebelușul tău de la prima purtare, când îl țineai aproape de bătaia dulce a inimii, până la ultima zi de grădiniță.

  Prețuiește fiecare moment și bucură-te de o experiență de neuitat cu marsupiul The One, singurul marsupiu care crește împreună cu copilașul tău! Continuă să faci ceea ce te face fericit, si poartă-l pe drăgălașul tău fără limite.

 • ISARA The Trendsetter Ruby Code Standard

  Producător/livrare: ISARA
  0 out of 5
  (0)

  ISARA The Trendsetter Ruby Code mărimea standard este rezultatul remarcabil al anilor de cercetare și dezvoltare, fiind cea de-a 4-a versiune îmbunătățită a marsupiului ISARA multi-premiat. Obiectivul său este să se potrivească perfect, cu o AJUSTARE PRECISĂ PENTRU FIECARE NEVOIE. Descoperă șase cuvinte esențiale în babywearing, înglobate în acest marsupiu ingenios și intuitiv, codate în nuanțe de roșu-rubiniu și crem pudrat! Comunică iubirea prin puncte și linii, purtând lumea în brațe!