Seria colaborărilor inedite ”Made in Cluj” continuă: ALTO Paste Artizanale împreună cu Verovita House Ciuperci de pădure. Lasă un comentariu

Trâmbița piticului de la Verovita House și Tagliatelle de la Alto Pasta într-un mix ideal 💕

Simplu, rapid și gustos este varianta pe care o căutăm cu toții în zilele în care avem multe treburi de rezolvat, când nu prea avem chef de gătit. Desigur, rămâne o variantă la îndemână indiferent de moment pentru că ne dorim ca tot ce ajunge la noi în farfurie să fie delicios.

Te provocăm să spui nu la o porție de Tagliatelle de casă de la Alto Pasta și savoarea ciupercilor Trâmbița Piticului de la Verovita House. Noi am pierdut din start doar când am auzit de această colaborare inedită. Aspect care nu poate decât să ne bucure, pentru că dincolo de aceste colaborări benefice pentru micii producători efectul este unul care îți lasă gura apă.

Aici, pe platforma madeincluj.ro găsești acest mix la secțiunea Delicatesuri.

Ce vei găsi totodată în aceste pachete? Calitatea produselor care reprezintă un element de bază în tot ceea ce aduc acești producători locali în fața clienților lor, pasiunea cu care se dedică pentru a obține ce-i mai bun din materia primă, mereu cu ingrediente calitative.

Ciupercile aromate Trâmbița Piticului de la Verovita House, reprezintă una dintre cele mai hrănitoare ciuperci comestibile. Întâlnim un miros specific, lemnos, puternic, pe ici-colo cu un iz ușor de prună coaptă.

Mulți spun, că având aceste arome, aduc aminte chiar de gustul celebrelor trufe. Inclusiv din punct de vedere al valorilor alimentare au un mare plus pentru că conțin 69,5 g de proteină pentru 100 g. După preparare capătă o aromă care vă va încânta papilele gustative.

În completare vin tagliatellele de casă de la Alto Pasta. Rețeta de paste autentice italienești după care am tânjit de atâtea ori în vacanțele noastre este adaptată unui stil românesc din care rezultă o textură fermă, dar totodată elastică cu un gust foarte bun.

Pentru compoziție Alto Pasta nu adaugă apă sau coloranți și folosesc ouă proaspete de la găini crescute la sol, de aici și culoarea pastelor care ne amintește de cele pe care le făceau mama și bunica și le lăsau la uscat în cămară până căpătau consistența dorită.

Acestea fiind spuse, mai ai nevoie doar de câteva ingrediente pentru a-i surprinde pe cei dragi la prânz sau cină. Mai exact, Anca de la A Brunch of Friends, spune că mai ai nevoie de niște smântână de gătit, parmezan, unt, ulei de măsline, puțin usturoi și pătrunjel tocat mărunt pentru paste cremoase și gustoase. Găsești toți pașii rețetei aici:

Lasă un răspuns